Weboldal készítés

Webfejlesztés – szoftver fejlesztés – Weboldal készítés

Manapság egyre fontosabb egy vállalkozás- cég életében az, hogy a tevékenysége, vagy elállított, forgalmazott termékei, szolgáltatásai mellett valamilyen módon kitűnjön versenytársaival szemben.

Minél gyorsabban és egyre szélesebb körben ismert és rövid időn belül meghatározó legyen. Ebben nyújtunk segítséget, weboldal készítés, webdesign, arculat tervezés kialakítás szolgáltatásunkkal. Ennek keretein belül az Ön-Önök igényeihez igazodva, tartva akár az aktuális trendet és felhasználva a legmodernebb technikákat törekszünk egy külsőségeiben és a háttérben is minőségi weblap létrehozásában. Egy kinézetre szép és ízléses weblap elkészítése csak egy a sok közül. Ennek létrehozására nagyon sokan képesek.

Ezzel szemben cégünk hitvallása az, hogy ezek mellett, ezt kiegészítve úgy működjön, azt a célt érje el amire való. Vagyis eljusson oda ahova szánták: – a végfelhasználóhoz, fogyasztókhoz, jelenlegi vagy jövőbeli partnerekhez. Megtalálják a webes keresők, bekerüljön a köztudatba, ezáltal reklámozva, segítve és anyagi megtérülést, hasznot termelve.

Modern weblapjaink felvonultatják mindazt, amire napjainkban szükség van:
–Kereső optimalizáltság, egyszerű-átlátható és hasznos funkciók, a cég ízléses bemutatása.
–Kérésre az egyre divatosabb és széles körben használt mobil eszközökhöz (okostelefonok- tábla gépek ) optimalizált felület elkészítése.

A weblap megfelelő pozicionálása, teljeskörűen domain rendelés ügyintézése melyhez hozzá tartozik a domain bejegyzése, megfelelő domain név kiválasztása, e-mail címek kialakítása, rendszergazdai tevékenységünkkel kiegészítve a háttér feladatok elvégzését is elvállaljuk Ön helyett.

Akár rendszeres havi honlap karbantartás, új elemek esetleg akciók feltöltése, reklám hírlevelek elkészítése, a szolgáltatás rendszeres kezelése, felügyelete.

Sok lehetőség rejlik egy megfelelő weblapban és a hozzá kapcsolható marketing lehetőségekben. Bízza ránk ezeket a feladatokat, keressen meg bennünket elérhetőségeink valamelyikén és mi mindent megteszünk, hogy Ön illetve Önök ismertebbek, keresettebbek legyenek és még inkább kitűnjenek az esetleges konkurenciával szemben.

Néhány munkánk – Feltöltés alatt!