GINOP-3.2.2

MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJA


Megjelent a vállalatok informatikai fejlesztését támogató pályázat, a “Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!” (GINOP-3.2.2), amely arra hivatott, hogy elősegítse a korszerű informatikai megoldások, eszközök megismerését és bevezetését a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások számára. 

Cégünk az XperiComp Kft. minősített beszállítóként szerepel a pályázat által támogatott szállítók között, ezáltal Ön kedvezményes áron juthat hozzá a cégünk által fejlesztett, egyedi, komplex vállalatirányítási rendszerünkhöz! Az SPS ERP System rendszerhez!
 

Mire lehet pályázni a GINOP-3.2.2 pályázaton?

  • Alapvetően ERP (vállalatirányítási rendszer) szoftver és a hozzá tartozó hardver vásárlására, a rendszer bevezetésére.
     

Hogy miért bennünket válasszon?

  • Helyi, hazai fejlesztés
  • Akár teljesen egyedi igények szerint kivitelezzük, együtt átbeszélve és megtervezve a megrendelővel. Ezáltal a saját cégre, egyedi saját ügymenetre hangolva. A megrendelő részt vesz a fejlesztésben, hogy olyan rendszert kapjon, amely leginkább megfelel elvárásainak.
  • Mivel nem „dobozos” szoftver, ezért az eddig csak részben megvalósítható igényeit , vagy amit nem tudott más rendszer kiszolgálni , azt is le tudjuk fejleszteni.
  • Kedvezményt adunk a programban regisztrált cégek számára az SPS ERP System moduljainak árából.
  • A rendszer platform független (nem szükséges szervert üzemeltetni, windows,linux..stb), akár egy NAS-on (hálózati adattároló) elfut, saját helyi üzemeltetésben , minimális ráfordítással. Elég egy bármilyen böngészőt futtató eszköz(PC, Notebook,mobil telefon, tablet, okos tv, bármi amin egy böngésző program fut) és Ön bárhonnan a világból eléri teljes vállalatirányítási rendszerét.

Mit kell tenni, hogy pályázni tudjon?

  • Keressen meg bennünket, hogy egy, az Ön cégére szabott ajánlatot állíthassunk össze, így Önnek csak annyi dolga lesz, hogy elindul a pályázaton!

Fejlessze Ön is vállalkozását velünk,hogy piac és versenyképes maradjon.