Informatika

INFORMATIKA – RENDSZERGAZDA – SZERVIZ

Cégünk egyik profilja a minőségi számítástechnikai szolgáltatások biztosítása. Fő szempontként a gazdaságos és folyamatos működés fenntartását, ebben való segítségnyújtást tekintjük. Ezt többek között kijáró rendszergazda szolgáltatásunk keretén belül garantáljuk ügyfeleinknek. Lehetőség van alkalmi, illetve folyamatos megbízásra, akár szerződéskötés keretein belül, mely ideális megoldást és biztonságot nyújt.

 

NE ALKALMAZZON, HANEM BÉRELJEN RENDSZERGAZDÁT ! HÍVJA HÁZHOZ A SZERVIZT !

Távsegítség - Rendszergazdai feladatok, teljes körű számítástechnikai segítségnyújtás, szervizelés, tanácsadás, költségcsökkentés. És még ki sem kell mozdulnia.

 Velünk minimalizálni tudja ez által költségeit így időt, pénzt és idegeskedést spórol meg. Felesleges megbontania számítógépes rendszerét, hogy elvigye javítani valahova. Keressen bennünket és mi a helyszínen, elvégezzük a szerviz feladatokat. Telefonos segítségnyújtásunkat azonnal igénybe veheti, amennyiben szoftveres beavatkozás is szükséges, interneten keresztül azonnali táveléréssel nyújtunk szakértői segítséget és amennyiben ez sem elég, rendszergazda munkatársunk rövid időn belül a helyszínre érkezve elhárítja a hibát.

Békéscsaba területén a kiszállás ingyenes, Békés megye területén kérje ajánlatunkat!

Célunk a kiemelkedő informatikai szerviz szolgáltatás biztosítása, számítógépek és ezek hálózatának üzemeltetése költség hatékonyan. Alkalmazott irodatechnikai-nyomtatástechnikai megoldások (nyomtatók-fénymásolók) rendszerének egységesítése, költségcsökkentése.

Vihar miatt keletkezett számítástechnikai kár – villámkár bevizsgálás, szakvélemény – árajánlat készítése biztosítók felé,  javítás.

Keressen bennünket és mi találunk megoldást gondjaira. Bizonyíték erre számos elégedett ügyfelünk és szerződött parterünk, akik az átalánydíjas rendszergazda szolgáltatásunkat veszik igénybe.

 

ADATMENTÉS – BIZTONSÁG -ADAT VISSZAÁLLÍTÁSAdatmentés – biztonság – Adat visszaállítás Békéscsabán

Mindannyiunk számára fontos adatainknak, értékeinknek biztonsága, védelme. Kiemelt hangsúlyt fektetünk partnereink adatainak védelmére, és megfelelő megoldást tudunk nyújtani ezek megőrzésére. Hatékony és költségkímélő megoldásaink vannak az automatikus – háttérben futó biztonsági adatmentés kiépítésére. Nem kell törődnie semmivel, csak munkájával, mi megoldjuk ezen gondjait is.

Mi a helyzet akkor, ha már megtörtént a baj és elvesztek adatai?

Keressen bennünket, számos megoldásunk van erre az esetre is. Önnek annyi a dolga, hogy azonnal leállítja gépét, ne próbálja meg adatait visszahozni, mert esetleg végleges károsodást okozhat, ezzel is megakadályozva a további visszaállítás lehetőségét.

 

BIZTONSÁGTECHNIKA

Biztonság technia - kamerás rendszerek kiépítése – beüzemelése Békéscsabán

Cégünk informatikai profiljából adódóan, melyhez szorosan kapcsolódik a kamerás biztonsági rendszerek üzembe helyezése. Megoldást tudunk biztosítani kisebb kamerás rendszerek kiépítésétől – beüzemelésétől a sok-kamerás megfigyelő rendszerekig!

Egyeztetés és ingyenes felmérés alapján kérje árajánlatunkat.